Pakketten

Kies je voor een biopakket, dan kies je voor duurzaamheid en kwaliteit. Wij zijn gepassioneerd door verse, eerlijke en biologische groenten en fruit en maken er onze missie van om al onze klanten steeds de beste kwaliteit aan een eerlijke prijs te leveren. De groenten en het fruit in onze pakketten komen van onze eigen boerderij "De Baarbeekhoeve", aangevuld met producten van bevriende boeren uit de buurt. Exotische groenten en fruit in de pakketten zijn fairtrade en worden per boot vervoerd. 

Hoe werkt het?

Iedere dinsdag maken wij pakketten met kraakverse groenten en fruit. Afhankelijk van je afhaalpunt kan je vanaf dinsdagavond of woensdag je pakket(ten) ophalen. De openingsuren zijn afhankelijk van je afhaalpunt. De openingsuren en contactgegevens van de verschillende AFHAALPUNTEN VIND JE HIER. De lijst wordt regelmatig geüpdatet.

Onze pakketten staan op het afhaalpunt voor je klaar in blauwe bakken. Kleine bakken voor kleine pakketten, grote bakken voor grote pakketten. De bakken blijven op het afhaalpunt. Neem dus je eigen boodschappentassen mee om je pakket in over te laden. Papieren zakjes waar groenten of fruit in verpakt zitten mag je natuurlijk wel gewoon meenemen.

Vanaf vrijdag vind je de samenstelling van de pakketten voor de volgende week op onze website. Zo kan je je boodschappen er al op afstemmen wanneer je in het weekend inkopen doet. 

Bekijk het reglement hier.

HOE BESTELLEN?

1. Kies je pakket: groente- en/of fruitpakket (klein of groot)
2. Kies de periode van je abonnement: 4, 12 of 24 weken.
3. Maak snel een account aan of log in.
4. Kies je afhaalpunt.
5. Betaal veilig Online.

Na uw bestelling krijg je een bevestigingsmail van ons.

Gaat u op vakantie of wenst u een weekje geen pakket te ontvangen? Geen probleem!
Wanneer u inlogt is het mogelijk om in uw account uw bestelling(en) te beheren/pauzeren.

 

AFHAALPUNT WORDEN

Heb je een garage, zaal of bedrijfsruimte ter beschikking die je wil openstellen als verdeelpunt? Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe verdeelpunten! Zelf een verdeelpunt opstarten kan vanaf een minimum van 10 personen die komen afhalen. Als beheerder krijg je korting op je eigen pakket. 

Naam *
Naam