Pakketten

Kies je voor een biopakket, dan kies je voor duurzaamheid en kwaliteit. Wij zijn gepassioneerd door verse, eerlijke en biologische groenten en fruit en maken er onze missie van om al onze klanten steeds de beste kwaliteit aan een eerlijke prijs te leveren. De groenten en het fruit in onze pakketten komen van onze eigen boerderij "De Baarbeekhoeve", aangevuld met producten van bevriende boeren uit de buurt. Exotische groenten en fruit in de pakketten zijn fairtrade en worden per boot vervoerd. 

Hoe werkt het?

Iedere woensdag kan je je pakket(ten) ophalen in jouw gekozen afhaalpunt. De openingsuren zijn afhankelijk van je afhaalpunt. De openingsuren en contactgegevens van de verschillende AFHAALPUNTEN VIND JE HIER.

Onze pakketten staan op het afhaalpunt voor je klaar in blauwe bakken. Kleine bakken voor kleine pakketten, grote bakken voor grote pakketten. De bakken blijven op het afhaalpunt. Neem dus je eigen boodschappentassen mee om je pakket in over te laden. Papieren zakjes waar groenten of fruit in verpakt zitten mag je natuurlijk wel gewoon meenemen.

Bekijk het reglement hier.

HOE BESTELLEN?

1. Kies je pakket: groente- en/of fruitpakket (klein of groot)
2. Kies de periode van je abonnement: 1, 4 of 12 weken.
3. Kies je
afhaalpunt.
4. Na betaling krijg je van ons een mailtje met de datum waarop je je eerste pakket kan afhalen in het door jou gekozen afhaalpunt.

Wens je niet met Visa of paypal te betalen, Klik dan hier om met overschrijving te betalen. uw bestelling is pas compleet na bevestiging van ons.